Marketing - NBTC
Foto: Eric Fecken via Unsplash

Marketing

De marketingactiviteiten van NBTC zijn gericht op het aantrekken van waardevolle bezoekers, passend bij het karakter van de betrokken steden en regio’s. Wij beschikken over de juiste kennis en inzichten voor het vermarkten van bestemmingen met een duidelijke positioneringstrategie en de ontwikkeling van relevant, passend aanbod.

Surfers at the boulevard in Scheveningen

Bekijk de marketingactiviteiten 2021

De marketingactiviteiten van NBTC zijn gericht op het aantrekken van waardevolle bezoekers, passend bij het karakter van de betrokken steden en regio’s.

Consumenten en zakelijke bezoekers

Wij richten onze marketingcommunicatieactiviteiten op zowel de consumenten- als de zakelijke markt. Met Perspectief 2030 als uitgangspunt ligt de focus op het promoten van ándere plekken bij ándere, graag geziene bezoekers. Zo dragen wij bij aan de spreiding van bezoekers in tijd en ruimte.

Consumentenactiviteiten

Bij onze marketingactiviteiten werken we samen met uiteenlopende partijen. Het gemeenschappelijk doel: waardevolle bezoekers aantrekken, passend bij het karakter van de betrokken steden en regio’s.

Zakelijk toerisme

Nederland is een goede bestemming voor internationale zakelijke bijeenkomsten. We zijn een klein land met veel variatie en onze steden bieden talloze mogelijkheden en vele locaties en faciliteiten. Wij promoten dit actief op de internationale congres- en vergadermarkt.

Meer weten? Charel van Dam geeft u graag meer informatie

Manager Marketing