NBTC Holland Marketing

NBTC Holland Marketing is verantwoordelijk voor de branding en marketing van Nederland in binnen- en buitenland. Via het merk Holland zet NBTC Nederland op de kaart als aantrekkelijke bestemming voor vakanties, zakelijke bijeenkomsten en congressen.

 • Cijfers en trends

  Meten is weten. Diepgaande kennis van de markt, doelgroepen, hun behoeftes en bestedingspatroon ligt aan de basis van effectieve Holland-marketing.

  Lees verder
 • Internationaal team

  Voor de wereldwijde promotie van Nederland beschikt NBTC over een netwerk van elf vestigingen en drie vertegenwoordigingen.

  Lees verder
 • HollandCity

  Er komen steeds meer mensen naar Nederland voor een vakantie of zakelijke trip. Om deze groei ruimte en richting te geven, ontwikkelde NBTC de HollandCity-strategie.

  Lees verder
Nieuws

Paasweekend in Nederland

Het paasweekend trekt dit jaar 950.000 buitenlandse bezoekers, volgens de verwachtingen van NBTC.

Lees verder

Rapportage over Den Haag op grootste Franse tv-zender!

Onlangs heeft de Franse tv-zender TF1 een journaalreportage uitgezonden over de stad Den Haag.

Lees verder

Mondriaan tot Dutch Design in New York Times

Het themajaar Mondriaan tot Dutch Design heeft inmiddels ook Amerika bereikt. De New York Times brengt vandaag een prachtig artikel uit in de rubriek ‘Special Museum’ over de verschillende activiteiten die Nederland aanbiedt in het Mondriaan tot Dutch Design themajaar.

Lees verder

Uitgelicht

 • Doelgroepen

  Bij de consumentenbewerking deelt NBTC doelgroepen in op basis van het lifestyle-segmentatiemodel, dat is ontwikkeld door Motivaction.

  Lees verder
 • Samenwerken

  Nederland op de kaart zetten als aantrekkelijke bestemming voor vakanties en zakelijke bijeenkomsten. Dat is onze kerntaak.

  Lees verder
 • Marktonderzoek per land

  Alle beschikbare informatie per nationaliteit overzichtelijk op een rij in onze MarketScans.

  Lees verder