Magnificent Manchester

Naast het bekende Londen waar veelal de grote corporates en M&C Agentschap geverstigfd zijn. Zijn in Manchester en andere steden in Noord-Engeland tevens veel grote bedrijven en agentschappen gevestigd. Wij zien hier een kans voor onze partners en zijn voornemens volgend jaar een social networking-evenement te houden in het eerste kwartaal van het jaar in Manchester voor de Norther-bedrijven en -agentschappen. Na gelang de interesse van onze partners. Dit evenement is net als elk ander sociaal evenement gericht op het vergroten van het bewustzijn van Nederland als een vergader- en meetingbestemming onder de belangrijkste Manchester Meeting Planners, en ook om nieuwe leads te genereren en relaties met hen op te bouwen.

Het programma:

Bezoek Museum Nederlandse Gouden Eeuw privétour Kooklessen met een Hollandse twist lunchpauze en aansluitend cocktails Wij verwachten ca. 20 deelnemers met aantoonbare interesse voor Nederland als bestemming voor business events. Onder het genot van een zelfgemaakte lunch bestaan ruime mogelijkheden om met de gasten te genieten voor en tijdens het preparen van de lunch met een Hollandse twist. Het evenement duurt van 10:00-16:30 uur (tbc) en is prima in één dag bij te wonen.

Datum 29 januari 2019
Deelname partner € 2.150
Deelname niet-partner € 2.500
Adres Manchester, VK
Registratie deadline 25 oktober 2018

Schrijf u nu in

Andere diensten
  • Bereik uw doelgroep via Holland.com

    Holland.com ontvangt jaarlijks 12 miljoen bezoeken wereldwijd en ondersteunt potentiële bezoekers in elke fase van de customer journey.

    Lees verder
  • Travel Trade

    In veel landen worden reisbureau- en touroperator kanalen gebruikt in het oriëntatie-en boekingsgedrag van de consument. Hoe maakt u hier gebruik van?

    Lees verder