Aanvraagformulier gebruik logo

NBTC is eigenaar van de (beeld)merken ‘Holland’ en ‘Lekker weg in eigen land’. Deze logo’s mogen door partners gebruikt worden voor promotionele doeleinden in eigen communicatie middelen. Het gebruik van het logo moet het imago van Nederland versterken en aansluiten bij de kernwaarden van het merk. Tevens dienen de technische richtlijnen gevolgd te worden. Hiervoor dient een aanvraag ingediend te worden voor een licentie overeenkomst.

Bent u partner van NBTC en wilt u gebruik maken van één van de logo’s? Dan dient u hiervoor toestemming te vragen bij het NBTC. Vul hiervoor het aanvraagformulier gebruik logo in. Wij beoordelen uw aanvraag zo spoedig mogelijk. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met: mschouten@holland.com

project.general_error_message

 • A brand is not a logo!

  Bij het uitwisselen van visitekaartjes in Nederland krijg ik steevast minimaal één opmerking over het Holland-logo dat op het kaartje prijkt. De discussie over het Holland-logo zal ongetwijfeld nog vele malen gevoerd worden. En wat vind ik er zelf van?

  Lees verder
 • Gratis (Beeld)materiaal om Nederland te promoten.

  De Holland Story Toolkit biedt naast informatie over het DNA en de kernwaarden van Nederland ook praktische communicatiemiddelen zoals beelden en tekst. Zo kunnen we Nederland op een krachtige en consistente manier promoten. De toolkit is gratis. U dient zich alleen te registreren.

  Lees verder
 • Holland DNA

  Op basis van onderzoek en gesprekken met stakeholders zijn kernwaarden bepaald die de positionering versterken.

  Lees verder