Travel Trade activiteiten

Bent u nieuw in een markt en wilt u uw trade netwerk in een markt opbouwen? Of bent u juist al  gevestigd in een markt en wilt u uw bereik zo groot mogelijk maken? NBTC kan u helpen in contact te komen met de travel trade en geeft u toegang tot het Holland activiteiten platform om uw product  internationaal onder de aandacht te brengen. We bieden diverse trade activiteiten aan die u, naar gelang uw interesse en doelstellingen, kunt opnemen in uw trade marketing mix.   

  • Trade Website
  • Internationale travel trade Fairs
  • Holland Global Trade Show & Familiarisation Trip
  • Sales Missies
  • Travel Trade educatie
  • B2B joint campagnes met internationale travel trade
  • Tailor-made Sales bezoeken/sales calls


Carola Muller-Van Rijn

Projectmanager Travel Trade
M 06 14304776
T +31 (0)70 370 5389

Stuur een E-mail
Travel Trade Event

ITB Berlijn

's Werelds grootste travel trade beurs in Berlijn.

Lees verder

Travel Trade Website

Onze travel trade website www.holland.com/trade is een essentiële bron van informatie voor reisprofessionals die Nederland verkopen. In 2019 gebruiken we deze site als portal voor nuttige (regionale/partner) informatie over Holland, afbeeldingen, video's en inhoud (routes, StoryLines, Regionale informatie, enz.). We bespreken graag met u de mogelijkheden voor zichtbaarheid, gebaseerd op uw wensen.

Markten

- Duitsland
- India
- UK
- Italië
- Spanje
- China

Prijs: op aanvraag

Neem contact met mij op

Global Travel Trade Show

Op 8 oktober organiseert NBTC Holland Marketing in samenwerking met The Hague Marketing en Delft Marketing de tweede editie van de Global Travel Trade Show: een uniek evenement waarbij belangrijke touroperators, wholesalers, online travel agencies (OTA's) en vakpers worden uitgenodigd om Nederland te ontdekken.

Net als afgelopen jaar bestaat één dag uit speed dating en netwerken en aansluitend vindt er een Fam trip plaats met als doel de bekendheid van Nederland als toeristische bestemming te vergroten.

De registratie termijn voor dit evenement is verstreken, aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Joint promotion met lokale touroperator

In 2019 zullen diverse touroperator joint promotions opgezet worden met lokale touroperators. Binnen bepaalde Holland thema’s zullen we een awareness en conversie campagne uitvoeren. Er bestaat de mogelijkheid mee te lopen in deze joint campagne met uw product.

Markten


- Japan 
- China 
- India

Prijs: op aanvraag

Neem contact met mij op