Travel Trade activiteiten

Bent u nieuw in een markt en wilt u uw trade netwerk in een markt opbouwen? Of bent u juist al  gevestigd in een markt en wilt u uw bereik zo groot mogelijk maken? NBTC kan u helpen in contact te komen met de travel trade en geeft u toegang tot het Holland activiteiten platform om uw product  internationaal onder de aandacht te brengen. We bieden diverse trade activiteiten aan die u, naar gelang uw interesse en doelstellingen, kunt opnemen in uw trade marketing mix.   

  • Trade Website
  • Internationale travel trade Fairs
  • Holland Global Trade Show & Familiarisation Trip
  • Sales Missies
  • Travel Trade educatie
  • B2B joint campagnes met internationale travel trade
  • Tailor-made Sales bezoeken/sales calls


Carola Muller-Van Rijn

Projectmanager Travel Trade
M 06 14304776
T +31 (0)70 370 5389

Stuur een E-mail
Travel Trade Events

Travel Trade Website

Onze travel trade website www.holland.com/trade is een essentiële bron van informatie voor reisprofessionals die Nederland verkopen. Voor 2018 zullen we deze site gebruiken als portal voor nuttige (regionale/partner) informatie over Holland, afbeeldingen, video's en inhoud (routes, StoryLines, Regionale informatie, enz.). De website is gepubliceerd in het Engels, Italiaans, Spaans en Duits. Alle andere markten gebruiken de Engelse website. We bespreken graag met u de mogelijkheden voor zichtbaarheid, gebaseerd op uw wensen.

Markten

- Duitsland
- India
- UK
- Italië
- Spanje
- China

Prijs: op aanvraag

Neem contact met mij op

Sales visits & calls

NBTC of de representative offices zullen gedurende 2018 diverse meetings/calls, bijeenkomsten en activiteiten organiseren met het doel  Nederland (product) te promoten in de markt. Er bestaat de mogelijkheid uw product hierin mee te nemen. U ontvangt de contactgegevens van elke tour operator en reisagentschap met wie onze agencies contact zullen hebben.

Markten

- China
- India
- Japan


Prijs: € 2.000
Registeren voor 31 maart 2019

Neem contact met mij op

Joint promotion met lokale touroperator

In 2018 zullen diverse touroperator joint promotions opgezet worden met lokale touroperators. Binnen bepaalde Holland thema’s zullen we een awareness en conversie campagne uitvoeren. Er bestaat de mogelijkheid mee te lopen in deze joint campagne met uw product.

Markten


- Japan 
- China 
- India

Prijs: op aanvraag

Neem contact met mij op