Travel Trade activiteiten

Bent u nieuw in een markt en wilt u uw trade netwerk in een markt opbouwen? Of bent u juist al  gevestigd in een markt en wilt u uw bereik zo groot mogelijk maken? NBTC kan u helpen in contact te komen met de travel trade en geeft u toegang tot het Holland activiteiten platform om uw product  internationaal onder de aandacht te brengen. We bieden diverse trade activiteiten aan die u, naar gelang uw interesse en doelstellingen, kunt opnemen in uw trade marketing mix.   

 • Trade Website
 • Internationale travel trade Fairs
 • Holland Global Trade Show & Familiarisation Trip
 • Sales Missies
 • Travel Trade educatie
 • B2B joint campagnes met internationale travel trade
 • Tailor-made Sales bezoeken/sales calls


Carola Muller-Van Rijn

Projectmanager Travel Trade
M 06 14304776
T +31 (0)70 370 5389

Stuur een E-mail
Travel Trade Events

Travel Trade Website

Onze travel trade website www.holland.com/trade is een essentiële bron van informatie voor reisprofessionals die Nederland verkopen. In 2019 gebruiken we deze site als portal voor nuttige (regionale/partner) informatie over Holland, afbeeldingen, video's en inhoud (routes, StoryLines, Regionale informatie, enz.). We bespreken graag met u de mogelijkheden voor zichtbaarheid, gebaseerd op uw wensen.

Markten

- Duitsland
- India
- UK
- Italië
- Spanje
- China

Prijs: op aanvraag

Neem contact met mij op

Sales visits & calls

NBTC of de representative offices zullen gedurende 2019 diverse meetings/calls, bijeenkomsten en activiteiten organiseren met het doel Nederland (product) te promoten in de markt. Er bestaat de mogelijkheid uw product hierin mee te nemen. U ontvangt de contactgegevens van elke tour operator en reisagentschap met wie onze agencies contact zullen hebben. Het programma voor de China Sales bezoeken van 20-24 mei 2019 vindt u hier.

Markten

- China
- India


Prijs: vanaf € 3.000
Registeren voor 31 maart 2019

Neem contact met mij op

Joint promotion met lokale touroperator

In 2019 zullen diverse touroperator joint promotions opgezet worden met lokale touroperators. Binnen bepaalde Holland thema’s zullen we een awareness en conversie campagne uitvoeren. Er bestaat de mogelijkheid mee te lopen in deze joint campagne met uw product.

Markten


- Japan 
- China 
- India

Prijs: op aanvraag

Neem contact met mij op

Salesbezoeken in Japan

Dit jaar vindt er van 6-12 juli 2019 een 4-daagse sales reis plaats waarbij u diverse Japanse touroperators zult bezoeken. Het is een geweldige kans om op een efficiënte manier key travel trade spelers in de markt te ontmoeten en bestaande relaties uit te bouwen. U kunt uw product face-to-face presenteren en u heeft de mogelijkheid om te netwerken met de lokale travel trade.

Participatiekosten zijn € 4.000.

Neem contact met mij op

Global Travel Trade Show

Op 8 oktober organiseert NBTC Holland Marketing in samenwerking met The Hague Marketing en Delft Marketing de tweede editie van de Global Travel Trade Show: een uniek evenement waarbij belangrijke touroperators, wholesalers, online travel agencies (OTA's) en vakpers worden uitgenodigd om Nederland te ontdekken.

Net als afgelopen jaar bestaat één dag uit speed dating en netwerken en aansluitend vindt er een Fam trip plaats met als doel de bekendheid van Nederland als toeristische bestemming te vergroten.

Waarom aanmelden?

 • U ontmoet uw potentiële zakenpartners in 1-op-1 sessies van 15
 • U breidt uw internationale netwerk uit via het matchmaking systeem
 • U ontmoet minimaal 90 internationale hosted buyers uit minimaal 7 verschillende landen
 • Uw bedrijfsprofiel wordt opgenomen in de e-directory.

Kosten van deelname voor één persoon is
€ 1.350. Een tweede persoon kost € 150.

Mocht u dit evenement niet willen missen,

meld u dan nu aan!

Kawaii Traveller package

All-round pakket dat zichtbaarheid biedt binnen de volgende elementen: consument, pers en travel trade. Het pakket omvat de volgende onderdelen:

Online advertentie
Uw artikel wordt geplaatst op de Visit Holland & Flanders Japanse website. Uw artikel is gedurende 2019 zichtbaar.

 2 x per jaar Trade/Pers e‐mailing
Uw nieuwsitem wordt geplaatst in de Holland en Flanders e-newsbrief. Deze wordt gestuurd naar een database van zo’n 3.000 travel trade contacten en trade pers. Uw nieuws staat gedurende het jaar op de Japanse website.

1 x per jaar consumenten e‐mailing
Uw nieuwsitem wordt opgenomen in de Holland & Flanders e‐mailing die wordt verstuurd naar 40.000 consumenten. Uw artikel blijft ook op de website staan na verzending van de nieuwsbrief.

Trade pitching
Wanneer NBTC Japan sales bezoeken aan travel trade organiseert en/of seminars, kan het proactief uw product/service meenemen in deze activiteiten. Indien nodig, wordt een factsheet ontwikkeld voor de travel trade meetings.

Pers pitching
Uw product wordt gepromoot aan de pers voor extra zichtbaarheid zowel online als offline.

Social Media exposure
NBTC Japan plaatst uw product/service op onze social media kanalen in het Japans. Twitter (15,800 volgers), Facebook (7,300 fans) en Instagram (2,600 volgers).

Tweemaandelijkse rapportage
Onze promotionele activiteiten m.b.t. uw product(en) rapporteren we maandelijks, samen met de marktinformatie van Japan.

U kunt het pakket het gehele jaar afnemen voor € 4.000.

Neem contact met mij op