Strategische samenwerking

326 keer bekeken

Strategische samenwerking

Voor NBTC is strategische samenwerking met partners essentieel. Zo kunnen we samen nieuwe producten ontwikkelen en nieuwe, kansrijke markten benaderen.

Lees verder

Voor NBTC is strategische samenwerking met partners essentieel. Zo kunnen we samen met u nieuwe producten en activiteiten ontwikkelen en nieuwe, kansrijke markten benaderen.

Designed chairs shop with a designer sitting in one
  • Visie en lef zijn onmisbaar
  • Strategische samenwerking is niet vrijblijvend
  • Effectieve projecten

Strategisch samenwerken is niet vrijblijvend, want de samenwerkingspartners werken samen concreet naar een doel toe. Voor een samenwerking in deze vorm zijn visie, lef en uithoudingsvermogen onmisbaar.

Durven investeren

Strategische samenwerking vraagt investeringen van de samenwerkingspartners, die wederzijdse verplichtingen aangaan. Flexibiliteit is de sleutel tot succes, want we moeten samen steeds inspelen op nieuwe vragen. Dat maakt deze samenwerkingsprojecten spannend en soms zelfs risicovol. Om van de samenwerking een succes te maken, beschikt NBTC over gespecialiseerde adviseurs. Adviseurs met kennis van project- en procesmatig werken en met een goed gevoel voor verhoudingen. Samen met u gaan zij graag aan de slag om Nederland op effectieve wijze te promoten. Hieronder vindt u een paar voorbeelden uit de praktijk.