Maatwerk

192 keer bekeken

Maatwerk

Als onze bestaande platformactiviteiten niet aansluiten bij uw situatie en specifieke vraag, dan gaat NBTC graag aan de slag met een maatwerkvoorstel. Zo adviseren we u over de beste aanpak voor het bereiken van uw promotiedoelen.

Lees verder

Als onze bestaande platformactiviteiten niet aansluiten bij uw situatie en specifieke vraag, dan gaat NBTC graag aan de slag met een maatwerkvoorstel. Zo adviseren we u over de beste aanpak voor het bereiken van uw marketingdoelen.

Beurs van Berlage
  • NBTC is betrouwbare adviseur
  • Eén-op-één-relatie
  • Innovatieve aanpak

We willen niet alleen een goede partner zijn, maar ook een betrouwbare adviseur voor de partijen waarmee wij samenwerken. Daarom gaan we graag een maatwerksamenwerking aan, waarbij we één-op-één tot de beste aanpak komen voor het bereiken van uw doelen.

Concreet advies

Die aanpak kan verschillende vormen hebben. Voorbeelden van onze maatwerkaanpak zijn: onderzoek naar gerichter regiomarketingbeleid, met daaraan gekoppeld een concreet advies. Of een quick scan naar de potentie van de corporate meetings markt in de Verenigde Staten. Wij hanteren hiervoor marktconforme uurtarieven, welke wij gebruiken om een deel van de overheadkosten van NBTC te dekken.