IMEX Frankfurt

-

124 keer bekeken

IMEX Frankfurt

IMEX Frankfurt is een internationale zakelijke vakbeurs waarvoor decision makers uit de meeting industrie worden uitgenodigd volgens het Hosted Buyer systeem.

Lees verder

IMEX Frankfurt is een internationale zakelijke vakbeurs waarvoor decision makers uit de meeting industrie worden uitgenodigd volgens het Hosted Buyer systeem. De beurs biedt niet alleen de mogelijkheid tot zakendoen, maar er worden ook netwerkmomenten gecreëerd en educatieprogramma's opgezet. Uiteraard mag de destinatie Holland tijdens deze beurs niet ontbreken. Het NBTC biedt 35-40 Nederlandse participanten de mogelijkheid om Nederland te vertegenwoordigen op het Holland Meeting Point tijdens IMEX Frankfurt 2018.

Met ongeveer 4.000 hosted buyers en nagenoeg 9.000 bezoekers vanuit 99 landen is IMEX één van de meest toonaangevende Europese vakbeurzen binnen de meeting industrie.
Deze beurs trekt senior buyers (corporate, intermediairs en associaties) vanuit de gehele wereld. Aangezien deze beurs in Duitsland plaatsvindt zijn er relatief veel Duitse bezoekers aan deze beurs. In 2017 was 70% van de bezoekers en 14% van de hosted buyers Duits. Duitsland is, na de USA, de 2e grootste outbound meeting markt van de wereld.

Uw deelname aan IMEX Frankfurt 2018 houdt het volgende in:

  • Deelname met max. 2 personen op het Holland Meeting Point (Holland stand) welke u de gelegenheid geeft gekwalificeerde buyers persoonlijk te ontmoeten en hen te informeren betreffende uw product/dienst
  • Gebruik van algemene voorzieningen op het Holland Meeting Point (incl. Happy Hour, lunches en toegang tot de bar op de stand)
  • Vermelding van bedrijfsnaam op Holland Meeting Point
  • Vermelding van bedrijfsgegevens in de IMEX-beurscatalogus
  • Vermelding van de bedrijfsgegevens op www.holland.com
  • Toegang tot hosted buyer programma (online bedrijfspresentatie, online agenda, versturen van een pre- en post e-mailing) op www.imex-frankfurt.com
  • Opname in alle marketing communicatie voorafgaand aan IMEX Frankfurt
  • Excellijst met contactgegevens van alle bezoekers aan het Holland Meeting Point

Datum 15 mei t/m 17 mei 2018
Deelname partner € 7.985
Deelname eniet-partner € 9.195
Adres Messe Frankfurt, Duitsland
Registratie deadline 31 december 2017

Andere diensten