IMEX America

-

86 keer bekeken

IMEX America

IMEX America is een internationale zakelijke vakbeurs waarvoor decision makers uit de meeting industrie worden uitgenodigd volgens het Hosted Buyer systeem.

Lees verder

IMEX America is een internationale zakelijke vakbeurs waarvoor decision makers uit de meeting industrie worden uitgenodigd volgens het Hosted Buyer systeem. De beurs biedt niet alleen de mogelijkheid tot zakendoen, maar er worden ook netwerkmomenten gecreëerd en educatieprogramma's opgezet. Uiteraard mag de destinatie Holland tijdens deze beurs niet ontbreken. Het NBTC biedt Nederlandse participanten de mogelijkheid om Nederland te vertegenwoordigen op het Holland Meeting Point tijdens IMEX America 2018.

In 2016 bezochten 3,200 hosted buyers uit 54 landen en meer dan 10,935 bezoekers IMEX America. Deze beurs trekt senior buyers (corporate, intermediairs en associaties) vanuit de gehele wereld. Aangezien deze beurs in Noord-Amerika plaatsvindt zijn er relatief veel Noord-Amerikaanse bezoekers aan deze beurs. In 2016 kwam 68% van de Hosted Buyers uit de Verenigde Staten en 5% uit Canada. De USA is de grootste outbound meeting markt van de wereld.

Uw deelname aan IMEX America 2018 houdt het volgende in:

  • Deelname met max. 2 personen op het Holland Meeting Point (Holland stand) welke u de gelegenheid geeft gekwalificeerde buyers persoonlijk te ontmoeten en hen te informeren betreffende uw product/dienst
  • Gebruik van algemene voorzieningen op het Holland Meeting Point
  • Vermelding van bedrijfsnaam op Holland Meeting Point
  • Vermelding van bedrijfsgegevens in de IMEX-beurscatalogus
  • Vermelding van bedrijfsgegevens op www.holland.com
  • Toegang tot hosted buyer programma (online bedrijfspresentatie, online agenda, versturen van een pre- en post e-mailing) op www.imex-america.com
  • Opname in alle marketing communicatie voorafgaand aan IMEX America
  • Excellijst met contactgegevens van alle bezoekers aan het Holland Meeting Point

Datum 16 oktober t/m 18 oktober 2018
Deelname partner € 7.985
Deelname niet-partner € 9.195
Adres Sands Expo & Convention Center Las Vegas, VS
Registratie deadline 31 december 2017

Andere diensten