Market Development Mission

De "Market Development Mission" (Association of Corporate) is bedoeld om partners te introduceren bij (nieuwe) associatie en/of corporate contacten in regio's die in onderling overleg vooraf zijn vastgesteld. Tijdens persoonlijke meetings, al dan niet gecombineerd met bijv lunch of diner, hebben partners gelegenheid zichzelf te presenteren en relaties te bestendigen. NBTC zal waar mogelijk de afspraken koppelen aan "industry events" die in de diverse regio's plaatsvinden. Voorafgaand aan de missie zal NBTC ism partner uitgebreide market research verrichten. Een "market introduction" en/of "update" vormt een belangrijk onderdeel van de missie. Partner ontvangt: Afspraken met voor partner relevante associatie- en/of corporate contacten; Begeleiding van NBTC medewerker gedurende de missie; Advies en follow-up na afloop missie; Rapportage; Details research en bezochte klanten.

Datum (ntb)
Deelname partner 2 dagen € 4.500
Deelname partner 3-4 dagen € 7.500
Deelname niet-partner 2 dagen: € 6.000
Deelname niet-partner 3-4 dagen € 9.000
Adres USA en/of Canada
Registratie deadline 31 december 2018

Schrijf u nu in

Andere diensten
  • Bereik uw doelgroep via Holland.com

    Holland.com ontvangt jaarlijks 12 miljoen bezoeken wereldwijd en ondersteunt potentiële bezoekers in elke fase van de customer journey.

    Lees verder
  • Travel Trade

    In veel landen worden reisbureau- en touroperator kanalen gebruikt in het oriëntatie-en boekingsgedrag van de consument. Hoe maakt u hier gebruik van?

    Lees verder