Holland Association Event

Het "Holland Association Event" geeft partners de gelegenheid huidige en potentiele associatie-klanten te ontmoeten in een ontspannen niet direct op "verkoop" gerichte atmosfeer, wat doorgaans uitstekend werkt om aandacht voor Holland en partners te genereren. Activiteiten zoals het beschilderen van Delfts Blauw, een kaas proeverij, of een kook-workshop in combinatie met een receptie, netwerken en mogelijk "speed dating" zijn zeer geschikt om op subtiele wijze een blijvende herinnering aan Nederland als "meeting destination" te bewerkstelligen en bekendheid te vergroten. Partners ontvangen het volgende bij deelname: Opname in communicatie voorafgaand aan, tijdens en na het evenement (invitatie, soial media, etc); Mogelijkheid voor elke partner zijn/haar "unique story" te delen gedurende de avond; Beeldmateriaal van partners zal tijdens het evenement met gasten gedeeld worden; Toegang tot klanteninformatie (GDPR proof) en mogelijk assistentie bij follow-up.

Datum april/mei 2019 (ntb)
Deelname partner: € 1.300 per persoon
Deelname niet-partner: € 2.000 per persoon
Adres Washington, DC en/of Westkust
Registratie deadline 30 december 2018

Schrijf u nu in

Andere diensten
  • Bereik uw doelgroep via Holland.com

    Holland.com ontvangt jaarlijks 12 miljoen bezoeken wereldwijd en ondersteunt potentiële bezoekers in elke fase van de customer journey.

    Lees verder
  • Travel Trade

    In veel landen worden reisbureau- en touroperator kanalen gebruikt in het oriëntatie-en boekingsgedrag van de consument. Hoe maakt u hier gebruik van?

    Lees verder