Cvent Connect 2019

Cvent Connect is een redelijk nieuw initiatief, voor het eerst georganizeerd in 2014 en sindsdien jaarlijks terugkerend in Las Vegas. Momenteel ligt de deelname rond 2400 "buyers," voornamelijk "third parties" en meeting planners.

NBTC's deelname samen met twee partners in 2018 heeft uitgewezen dat belangstelling voor Holland en partners groot is en dat er mogelijkheden zijn uw netwerk uit te breiden en nieuwe "leads" te genereren. Cvent Connect is meer dan alleen een tradeshow met ruim voldoende mogelijkheden kennis te verzamelen betr. de industrie en innovatie in meetings. Bovendien is er gelegenheid te netwerken tijdens sessies, ontbijt en lunch en avond-evenementen.

Partners ontvangen:

 • Volledig verzorgde deelname in het Holland Meeting Point gedurende de tradeshow
 • Samenwerking met NBTC en een beperkt aantal partners tijdens de tradeshow
 • Ongeveer 18 georganiseerde afspraken met mogelijk toekomstige klanten en een onbepaald aantal bezoekers aan de stand.
 • De mogelijkheid het klantenbestand uit te breiden en gebruik te maken van de expertise en begeleiding van een NBTC collega voorafgaand aan, gedurende en na afloop van Cvent Connect.

Weet dat NBTC en Cvent een aantal jaren geleden een partnership zijn aangegaan, wat additionele "exposure" voor Holland en partners inhoudt op het Cvent platform. Maak gebruik van het Holland MCE platform en deel foto's en stories via social media; Rapportage na afloop.

Datum 8 t/m 11 juli 2019
Deelname partner € 7.500
Deelname niet-partner € 9.000
Adres Las Vegas, NV, USA
Registratie deadline 31 december 2018

Schrijf u nu in

Andere diensten
 • Bereik uw doelgroep via Holland.com

  Holland.com ontvangt jaarlijks 12 miljoen bezoeken wereldwijd en ondersteunt potentiële bezoekers in elke fase van de customer journey.

  Lees verder
 • Travel Trade

  In veel landen worden reisbureau- en touroperator kanalen gebruikt in het oriëntatie-en boekingsgedrag van de consument. Hoe maakt u hier gebruik van?

  Lees verder