China – Holland MICE Alliance

De China – Holland Alliance is een samenwerkingsverband voor ondernemingen en marketing organisaties, specifiek gericht op de bewerking van de Chinese meetcentive markt. Door middel de inzet van een dedicated project manager op deze specifieke doelgroep op onze vestiging in Beijing onderhouden wij het netwerk van Chinese agentschappen en ondernemingen die actief zijn op het gebied van grotere meetcentive groepen naar Nederland.

Onderdelen van deze alliantie zijn:

 • Deelname aan de handelsmissie (26-30 augustus 2019) in de belangrijkste herkomststeden van waaruit grotere meetcentives worden georganiseerd. (bijvoorbeeld Beijing, Shanghai, Guangzhou). Persoonlijke bedrijfsbezoeken aan agencies, lunches en diners met vertegenwoordigers uit deze doelgroep, al dan niet in samenwerking met de Nederlandse ambassade of consulaten. (*)
 • Famtrip naar Nederland, o.v.b. vakbeurzen
 • Opname in (e)-brochure
 • Inzet jaarrond project manager vanuit vestiging China bewerking Meetcentive markt

Investeringsbijdrage: € 12.000,- (excl. BTW, reis- en verblijfkosten)

Datum 26-30 augustus 2019
Deelname Partners M&C NBTC Holland marketing € 12.000
Adres Beijing, Shanghai & Guangzhou
Registratie deadline 1 maart 2019

Schrijf u nu in

Andere diensten
 • Bereik uw doelgroep via Holland.com

  Holland.com ontvangt jaarlijks 12 miljoen bezoeken wereldwijd en ondersteunt potentiële bezoekers in elke fase van de customer journey.

  Lees verder
 • Travel Trade

  In veel landen worden reisbureau- en touroperator kanalen gebruikt in het oriëntatie-en boekingsgedrag van de consument. Hoe maakt u hier gebruik van?

  Lees verder