Partnernetwerk: samen sterker

NBTC Holland Marketing zet vol in op samenwerking – steeds vanuit een gemeenschappelijk doel. Effectief samenwerken levert toegevoegde waarde op voor iedereen. Het zorgt ervoor dat we gezamenlijk ons doel bereiken: Nederland als aantrekkelijke, duurzame bestemming.

Samenwerking en verbinding

Op de toeristische markt zijn gezamenlijke belangen leidend. Voor de branding en marketing van de bestemming Nederland levert het ministerie van Economische Zaken een bijdrage. Een groot aantal partijen binnen en buiten de gastvrijheidssector zorgt vervolgens voor de ontwikkeling van initiatieven. NBTC wil hierbij via effectieve verbinding en samenwerking toegevoegde waarde creëren.

Diverse partners: van overheid tot regionale DMO

NBTC heeft nauw contact met belanghebbende partijen in de toeristische sector, maar ook met de overheid en brancheorganisaties. In ons netwerk treft u ook intermediairs, zoals regionale destinatiemarketing-organisaties (DMO's) en online touroperators. Daarnaast vindt u via ons verbinding met organisaties uit aanverwante sectoren, onderwijs- en kennisinstellingen en het niet-toeristische bedrijfsleven.

Partnership-marketing en -development

NBTC werkt samen met internationale, regionale en stedelijke DMO's. Ook met het Rijk, provincies en gemeenten onderhouden we een hechte relatie. In ons netwerk versterken partners elkaar door het delen van kennis en ervaring. Dit is voor ons de basis – we noemen het partnership-marketing.

Krachtig en toegankelijk netwerk

Destinatiemarketing is onmisbaar. Bij het aantrekken van bezoekers, maar ook van congressen. NBTC loopt op dit vlak voorop. Onder het overkoepelende Holland-label presenteren wij het aanbod van de bestemming Nederland aan potentiële bezoekers. Daarbij werken we samen met partners uit Nederland, maar ook uit het buitenland: een krachtig en toegankelijk netwerk.

Marktkennis

NBTC onderhoudt nauwe banden met verschillende marktpartijen. Daardoor weten we wat er leeft en speelt. We kennen daarnaast onze gezamenlijke doelgroep erg goed: de reiziger. Door onze ervaring, expertise en data te gebruiken en ons netwerk in te zetten, reiken we oplossingen aan. Tegelijkertijd profiteren en leren we van de kennis van de partijen waarmee we samenwerken.

Samen profiteren

Een samenwerking met NBTC biedt nieuwe, aantrekkelijke mogelijkheden. Op het moment dat we een partnerschap aangaan, kijken we naar uw specifieke situatie. We gaan in gesprek en wisselen ideeën en ambities uit. Elke partij doet een investering en zorgt nadrukkelijk ook voor input. Uiteindelijk profiteren we samen van de uitkomst.

Toegang tot doelgroepen en kanalen

Een samenwerking kan plaatsvinden in elke fase van de customer journey. U krijgt via ons netwerk toegang tot verschillende doelgroepen en kanalen binnen de internationale reis- en meetingindustrie. Wij identificeren en selecteren de juiste doelgroep, en adviseren u over de meest geschikte strategie.

Snel in contact met de juiste persoon

Wilt u zichzelf profileren richting de Chinese consument? Of zoekt u verbinding met Duitsland? Wilt u op de radar komen bij die goede journalist van de New York Times? Ons netwerk biedt uitkomst. We brengen u in contact met organisatoren die op zoek zijn naar een locatie voor een internationaal congres, of zorgen voor de noodzakelijke facts and figures voor uw businessplan.

Elkaar sterker maken

Bij een samenwerking met NBTC ligt de nadruk altijd op samen. Door een partnerschap aan te gaan, maken we elkaar sterker. Uw wensen en onze ideeën vormen we om tot een weloverwogen aanpak. Daar profiteert u van, daar profiteren wij van, en daar profiteert Nederland als duurzame bestemming van.

Wilt u meer weten? Neem contact op! We gaan graag met u in gesprek.

Events 2019

NBTC Holland Marketing organiseert jaarlijks diverse evenementen gericht op de Meetings- en Congresmarkt en op Travel Trade.

Lees verder

Max Schreuder

Partnership Development Manager
M 06 55374774
T +31 (0)70 3705330
Twitter: @MaxJSchreuder

Stuur een E-mail

Thijs de Groot

Partnership Development Manager
M 06 51422847
T +31 (0)70 370 5295
Twitter: @thysdegroot

Stuur een E-mail
Maak kennis met onze partners

Overzicht partners

NBTC werkt nauw samen met een groot aantal partners in de toerisme- en congressector. Maak kennis met enkele van onze partners.

Lees verder

Direct contact met de Aziatische consument

De Aziatische reismarkt is groot en zit vol mogelijkheden. Maar hoe krijgt u toegang?

Lees verder