Stages bij NBTC

NBTC is een kleine, dynamische, internationale organisatie die staat voor deskundigheid, inspiratie en verbinding. Als dé marketingorganisatie voor de bestemming Nederland hebben we veel expertise in huis op het gebied van onder andere (digital)marketing, communicatie, public relations, human resources development en onderzoek. Daarnaast zijn we zeer ervaren in het begeleiden van stagiaires. Daadkracht, resultaatgerichtheid en zelfstandigheid zijn de eigenschappen die wij in onze stagiaires zoeken.

Stage lopen bij NBTC

NBTC biedt ieder jaar vele uitdagende stagemogelijkheden aan op hbo- en wo-niveau. We bieden stages aan op zowel het hoofdkantoor in Den Haag, als op onze internationale vestigingen. Deze stages betreffen veelal meewerkstages van minimaal vijf maanden. Tijdens een stage bij NBTC krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf optimaal te ontwikkelen. Afstudeermogelijkheden bieden wij helaas niet aan.

Om in aanmerking te komen voor een stage (meewerk- én afstudeerstage) moet je ingeschreven staan als student bij een onderwijsinstelling.

Interesse?

Wil je graag te weten komen hoe onze oude stagiaires hun stageperiode bij NBTC hebben ervaren, bekijk dan snel de impressiefilm. En denk jij net zo als onze oude stagiaires over de competenties te beschikken om ons team te versterken, neem dan snel een kijkje tussen onze stagevacatures en reageer.

Stagemogelijkheden

Bekijk deze video

Zo hebben de voorgaande stagiaires hun stage ervaren bij NBTC