Walter Drenth

Walter Drenth (1968) is Senior Global Director International Brands & Craft bij HEINEKEN N.V. In zijn huidige rol is hij wereldwijd verantwoordelijk voor de commerciele ontwikkeling van de internationale merken en de craft categorie. Hij maakt sinds 2003 deel uit van de HEINEKEN-familie en bekleedde verschillende functies, waaronder Global Marketing Manager Heineken® merk, en senior managementfuncties in Europa en Afrika.

Voordat hij bij HEINEKEN kwam, bekleedde Walter functies als International Strategy Director bij BBDO, Brand Manager Impulse Ice Cream bij Unilever. Hij studeerde af in Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Amsterdam en genoot hoger onderwijs aan de London Business School en de Harvard Business School.

Walter woont met zijn vrouw en twee dochters in Nederland. Hij is een sportfanaat, en heeft deelgenomen in Wereld en Europese hockeykampioenschappen als lid van de Nederlandse nationale ploeg. Walter is ook een fervent reiziger en geniet van skiën, joggen en koken in zijn vrije tijd.