Routebeschrijving NBTC Holland Marketing

Head Office NBTC

NBTC Holland Marketing
Prinses Catharina-Amaliastraat 5 (KPMG-pand aan de A12)
2496 XD Den Haag 
T: (+31) (0)70 3705 705

Let op: Dit is een nieuw adres en wordt nog niet altijd herkend door Tomtom’s of navigatiesystemen. Voer in dat geval ‘Guldenlaan’ in.

Download hier een pdf van de routebeschrijving.

Per auto

Vanuit de richting Amsterdam(A4)

Op de A4 neemt u afrit 8 richting Leidschendam, Voorburg, Den Haag, Zoetermeer, Utrecht (A12). U blijft de weg volgen richting Den Haag, Zoetermeer en Utrecht. Na het viaduct volgt u de borden richting Voorburg, Den Haag, Zoetermeer en Utrecht (linkerstrook aanhouden). U volgt de weg in de richting Zoetermeer, Utrecht. Aan het eind van het viaduct neemt u afrit 5 Forepark, Nootdorp. Vervolgens volgt u de borden Nootdorp, Den Haag-Ypenburg. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf. Aan het einde van de afrit gaat u bij de verkeerslichten linksaf richting Nootdorp Centrum, Den Haag-Ypenburg. Nadat u aan uw rechterhand een parkeerterrein passeert, gaat u op de kruising rechtdoor. Vervolgens neemt u de eerste weg rechts naar de parkeergarage. U neemt de linkeringang (parkeergarage KPMG).

Vanuit de richting Rotterdam/Delft (A13)

Op het knooppunt Ypenburg neemt u de A4 richting Den Haag, Utrecht, Amsterdam. Bij het knooppunt Prins Clausplein kiest u voor de A12 richting Utrecht, Voorburg, Zoetermeer en Den Haag. U volgt de weg rechtsaf richting Zoetermeer en Utrecht en neemt afrit 5 richting Forepark, Nootdorp. Vervolgens volgt u de borden Nootdorp, Den Haag-Ypenburg. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf. Aan het einde van de afrit gaat u bij de verkeerslichten linksaf richting Nootdorp Centrum, Den Haag-Ypenburg. Bij de eerstvolgende kruising met verkeerslichten (bij het station) gaat u rechtdoor. Vervolgens neemt u de eerste weg rechts naar de parkeergarage. U neemt de linkeringang (parkeergarage KPMG).

Vanuit de richting Utrecht: A12

Na de spoorbrug neemt u afrit 5 richting Forepark, Nootdorp. Aan het einde van deze afrit komt u op een rotonde. Hier houdt u richting Nootdorp, Den Haag-Ypenburg aan (rotonde driekwart). Op het viaduct volgt u de richting Nootdorp, Den Haag-Ypenburg. Bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor. Aan het einde van de afrit gaat u bij de verkeerslichten linksaf richting Nootdorp Centrum, Den Haag-Ypenburg. Bij de eerstvolgende kruising met verkeerslichten (bij het station) gaat u rechtdoor. Vervolgens neemt u de eerste weg rechts naar de parkeergarage. U neemt de linkeringang (parkeergarage KPMG). 

Vanuit de richting Den Haag (A12)

Na de 80-kmzonde neemt u afslag Nootdorp. Bij de verkeerslichten (op het viaduct) slaat u rechtsaf. Aan het einde van de afrit gaat u bij de verkeerslichten linksaf richting Nootdorp Centrum, Den Haag-Ypenburg. Bij de eerstvolgende kruising met verkeerslichten (bij het station) gaat u rechtdoor. Vervolgens neemt u de eerste weg rechts naar de parkeergarage. U neemt de linkeringang (parkeergarage KPMG).

Per openbaar vervoer

Het kantoor bevindt zich op loopafstand van station/halte Ypenburg.
U kunt dit station bereiken per trein, tram en bus:

  • Trein: NS-sprinter tussen Utrecht/Gouda en Den Haag
  • Tramlijn 19 van HTM die rijdt tussen Delft Tanthof en Leidschendam/Leidschenhage
  • Buslijn 30 die rijdt tussen Naaldwijk en Den Haag Leidschenveen en Buslijn 60 die rijdt tussen Delft en Nootdorp (busmaatschappij Veolia).

Wanneer u van het perron de trap afloopt, gaat u naar links. U loopt dus niet onder de A12 door, maar gaat de tegenovergestelde richting. Eenmaal uit het station steekt u via de brug de weg over. Aan het einde van de brug is rechts van u de hoofdingang van het KPMG-pand.