Routebeschrijving NBTC Holland Marketing

Head Office NBTC

NBTC Holland Marketing
Prinses Catharina-Amaliastraat 5 (KPMG-pand aan de A12)
2496 XD Den Haag 
T: (+31) (0)70 3705 705

Let op: Dit is adres wordt niet altijd herkend door navigatiesystemen. Voer in dat geval ‘Guldenlaan’ in.

Per auto

Vanuit de richting Amsterdam(A4)

Op de A4 neemt u afrit 8 richting Leidschendam, Voorburg, Den Haag, Zoetermeer, Utrecht (A12). U blijft de weg volgen richting Den Haag, Zoetermeer en Utrecht. Na het viaduct volgt u de borden richting Voorburg, Den Haag, Zoetermeer en Utrecht (linkerstrook aanhouden). U volgt de weg in de richting Zoetermeer, Utrecht. Aan het eind van het viaduct neemt u afrit 5 Forepark, Nootdorp. Vervolgens volgt u de borden Nootdorp, Den Haag-Ypenburg. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf. Aan het einde van de afrit gaat u bij de verkeerslichten linksaf richting Nootdorp Centrum, Den Haag-Ypenburg. Nadat u aan uw rechterhand een parkeerterrein passeert, gaat u op de kruising rechtdoor. Vervolgens neemt u de eerste weg rechts naar de parkeergarage. U neemt de linkeringang (parkeergarage KPMG).

Vanuit de richting Rotterdam/Delft (A13)

Op het knooppunt Ypenburg neemt u de A4 richting Den Haag, Utrecht, Amsterdam. Bij het knooppunt Prins Clausplein kiest u voor de A12 richting Utrecht, Voorburg, Zoetermeer en Den Haag. U volgt de weg rechtsaf richting Zoetermeer en Utrecht en neemt afrit 5 richting Forepark, Nootdorp. Vervolgens volgt u de borden Nootdorp, Den Haag-Ypenburg. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf. Aan het einde van de afrit gaat u bij de verkeerslichten linksaf richting Nootdorp Centrum, Den Haag-Ypenburg. Bij de eerstvolgende kruising met verkeerslichten (bij het station) gaat u rechtdoor. Vervolgens neemt u de eerste weg rechts naar de parkeergarage. U neemt de linkeringang (parkeergarage KPMG).

Vanuit de richting Utrecht: A12

Na de spoorbrug neemt u afrit 5 richting Forepark, Nootdorp. Aan het einde van deze afrit komt u op een rotonde. Hier houdt u richting Nootdorp, Den Haag-Ypenburg aan (rotonde driekwart). Op het viaduct volgt u de richting Nootdorp, Den Haag-Ypenburg. Bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor. Aan het einde van de afrit gaat u bij de verkeerslichten linksaf richting Nootdorp Centrum, Den Haag-Ypenburg. Bij de eerstvolgende kruising met verkeerslichten (bij het station) gaat u rechtdoor. Vervolgens neemt u de eerste weg rechts naar de parkeergarage. U neemt de linkeringang (parkeergarage KPMG). 

Vanuit de richting Den Haag (A12)

Na de 80-kmzonde neemt u afslag Nootdorp. Bij de verkeerslichten (op het viaduct) slaat u rechtsaf. Aan het einde van de afrit gaat u bij de verkeerslichten linksaf richting Nootdorp Centrum, Den Haag-Ypenburg. Bij de eerstvolgende kruising met verkeerslichten (bij het station) gaat u rechtdoor. Vervolgens neemt u de eerste weg rechts naar de parkeergarage. U neemt de linkeringang (parkeergarage KPMG).

Per openbaar vervoer

Het kantoor bevindt zich op loopafstand van station/halte Ypenburg.
U kunt dit station bereiken per trein, tram en bus:

  • Trein: NS-sprinter tussen Utrecht/Gouda en Den Haag
  • Tramlijn 19 van HTM die rijdt tussen Delft Tanthof en Leidschendam/Leidschenhage
  • Buslijn 30 die rijdt tussen Naaldwijk en Den Haag Leidschenveen en Buslijn 60 die rijdt tussen Delft en Nootdorp (busmaatschappij Veolia).

Wanneer u van het perron de trap afloopt, gaat u naar links. U loopt dus niet onder de A12 door, maar gaat de tegenovergestelde richting. Eenmaal uit het station steekt u via de brug de weg over. Aan het einde van de brug is rechts van u de hoofdingang van het KPMG-pand.