Inspelen op Japanse reismarkt

7 februari 2019

Salesbezoeken in Japan

Dit jaar vinden er salesbezoeken aan Japan plaats ter vervanging van de traditionele salesmissie. Het is een geweldige kans om op een efficiënte manier key travel trade spelers in de markt te ontmoeten en bestaande relaties uit te bouwen. U kunt uw product face-to-face presenteren en u heeft de mogelijkheid om te netwerken met de lokale travel trade.

Wat houdt het in:

-4 dagen salesbezoeken in Japan
-Trade/ Pers seminar
-VIP networking diner
-Key planners lunch

Participatiekosten zijn EUR 4000.

Kawaii Traveller package

All-round pakket dat zichtbaarheid biedt binnen de volgende elementen: consument, pers en travel trade. Het pakket omvat de volgende onderdelen:

 • Online advertentie
  Uw artikel wordt geplaatst op de Visit Holland & Flanders Japanse website, (www.hollandflanders.jp). Uw artikel is gedurende 2019 zichtbaar.
 • 2 x per jaar Trade/Pers e‐mailing
  Uw nieuwsitem wordt geplaatst in de Holland en Flanders e-newsbrief. Deze wordt gestuurd naar een database van zo’n 3.000 travel trade contacten en trade pers. Uw nieuws staat gedurende het jaar op de Japanse website.
 • 1 x per jaar consumenten e‐mailing
  Uw nieuwsitem wordt opgenomen in de Holland & Flanders e‐mailing die wordt verstuurd naar 40.000 consumenten. Uw artikel blijft ook op de website staan na verzending van de nieuwsbrief.
 • Trade pitching
  Wanneer NBTC Japan sales bezoeken aan travel trade organiseert en/of seminars, kan het proactief uw product/service meenemen in deze activiteiten. Indien nodig, wordt een factsheet ontwikkeld voor de travel trade meetings.
 • Pers pitching
  Uw product wordt gepromoot aan de pers voor extra zichtbaarheid zowel online als offline.
 • Social Media exposure
  NBTC Japan plaatst uw product/service op onze social media kanalen in het Japans. Twitter (15,800 volgers), Facebook (7,300 fans) en Instagram (2,600 volgers).
 • Tweemaandelijkse rapportage
  Onze promotionele activiteiten m.b.t. uw product(en) rapporteren we maandelijks, samen met de marktinformatie van Japan.

U kunt het pakket het gehele jaar afnemen voor EUR 4.000.

Mocht u geïnteresseerd zijn of vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Harue Nakagawa, hnakagawa@holland.com.