Manager Marketing Meetings & Conventions Eric Bakermans verkiesbaar voor voorzitterschap ICCA

15 mei 2018

Eric Bakermans, bij NBTC Holland Marketing verantwoordelijk voor de zakelijke markt, stelt zichzelf verkiesbaar als president van ICCA, de International Congress and Convention Association.

ICCA is de wereldwijde vereniging voor bedrijven en organisaties met een verbinding met de markt van internationale (verenigings) congressen & business events. “ICCA is voor mij als vereniging onmisbaar om mijn werk te kunnen doen. Niet in laatste plaats vanwege de database, maar ook als wereldwijd ontmoetingspunt van én voor vakgenoten”, aldus Eric Bakermans.

Eric Bakermans is sinds 2014 gekozen bestuurslid voor de Destinatie Marketing sector binnen de vereniging en heeft gewerkt aan de nieuwe strategie binnen verschillende werkgroepen. “ICCA staat voor grote veranderingen in de komende jaren en ik wil daar graag, met het voltallige bestuur, sturing aan gaan geven”.  

Het presidentschap van ICCA is een de meest invloedrijke vrijwilligersposities binnen de industrie en heeft een termijn van maximaal 2 x 2 jaar.  ICCA’s hoofdkwartier is gevestigd in Amsterdam en heeft verschillende internationale vestigingen met in totaal 40 medewerkers. ICCA leden kunnen in november tijdens het verenigingscongres in Dubai stemmen voor het voorzitterschap.