Destination Development - NBTC
Foto: © Visit Flevoland

Destination Development

De toenemende groei van het aantal bezoekers aan en in ons land vraagt om spreiding in tijd en ruimte. Dit betekent: andere bezoekers naar andere plekken in Nederland trekken op andere momenten. Hiervoor is toeristisch aanbod nodig dat relevant, bereikbaar, boekbaar, bezoekbaar en beleefbaar is. Enerzijds gaat het hierbij om versterking en doorontwikkeling van bestaand aanbod, anderzijds om ontwikkeling van nieuw aanbod. Zo maken we ons land tot een duurzame en toekomstbestendige bestemming, voorbereid op de groeiende stroom bezoekers.

Aanbodontwikkeling en kennisoverdracht

Destination Development staat voor het stimuleren en faciliteren van de ontwikkeling van relevant aanbod en het organiseren van kennisoverdracht op het gebied van bestemmingsontwikkeling en aanbodinnovaties. We identificeren kansen, inspireren betrokkenen en brengen samenwerkingspartners bij elkaar. We co├Ârdineren en faciliteren deze samenwerkingen en dragen zorg voor deling en verspreiding van opgedane kennis.

Cyclists at the Walk of fame in Rotterdam

Activiteiten Destination Development 2021

De toenemende groei van het aantal bezoekers aan en in ons land vraagt om spreiding in tijd en ruimte. Dit betekent: andere bezoekers naar andere plekken in Nederland trekken op andere momenten. Benieuwd naar de activiteiten van Destination Development van NBTC in 2021?

Anouk van Eekelen geeft u graag meer informatie

Manager Destination Development