Nodig het Data & Development Lab uit op uw bijeenkomst

Wilt u meer weten over hoe NBTC Big Data gebruikt om een kennisplatform te ontwikkelen? Het Data & Development Lab komt graag bij u langs voor een toelichting over onze aanpak, de projecten en activiteiten waar wij aan werken en hoe u en uw achterban hiervan kunnen profiteren.

Wij merken dat er veel interesse is in de activiteiten van het Data & Development Lab. We houden u uiteraard op de hoogte via deze nieuwsbrief en onze website, maar komen ook graag bij u langs voor een presentatie op een van uw bijeenkomsten.

Over het Data & Development Lab

Het Data & Development Lab werkt samen met verschillende partners en databronnen aan het ontwikkelen van een kennisplatform over de bezoekerseconomie voor de bestemming Nederland. Samen met partners worden projecten opgezet die gericht zijn op het beantwoorden van vraagstukken, zoals wie kan ik waar en wanneer verwachten en het ontwikkelen van waardeproposities op basis daarvan.

Interesse? Neem contact met ons op

Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat het Data & Development Lab voor u kan betekenen. Neem hiervoor contact op met Natasja Fortuin.