Holland Online

176 keer bekeken

Holland Online

Willen we Nederland promoten als toeristische bestemming, dan moeten we ook online goed vindbaar zijn. NBTC heeft daarom de goed bezochte website Holland.com ontwikkeld, naast verschillende social media-kanalen.

Lees verder

Willen we Nederland promoten als toeristische bestemming, dan moeten we ook online goed vindbaar zijn. NBTC heeft daarom de goed bezochte website Holland.com ontwikkeld, naast verschillende social mediakanalen.

Brouwersgracht in Amsterdam
  • Holland.com bereikt 10 miljoen toeristen per jaar
  • Actief op groot aantal social media
  • Breed aanbod advertentiemogelijkheden

Holland.com is dé plek waar bezoekers alle informatie over Nederland als reisbestemming vinden. De website is zowel informatief als inspirerend en heeft een groot bereik in binnen- en buitenland. Met zestien landensites in twaalf talen bereikt NBTC jaarlijks circa 10 miljoen buitenlandse toeristen en genereert de site meer dan 30 miljoen pageviews.

Social media

NBTC is de grootste uitgever van Holland-gerelateerde content. Dit is ook terug te vinden op onze social mediakanalen, die samen ruim 505.000 toeristen bereiken. NBTC is actief op de volgende kanalen:

Adverteren op onze kanalen

Onze partners hebben de mogelijkheid om hun bedrijf of toerismeproduct onder de aandacht te brengen op onze kanalen. U kunt adverteren op onze website en op onze social media. Dit kan via display advertising met een banner of advertorial of via email advertising. NBTC heeft ook ervaring met het verwerken van branded communicatieboodschappen in haar artikel en social media-posts. Artikelen op blogs zijn tot slot een efficiënte manier om een grote, enthousiaste groep Holland-fans te bereiken.