Het is prettig flaneren in Den Haag volgens de Fransen!

237 keer bekeken

29 maart 2017

Rapportage over Den Haag op grootste Franse tv-zender!

Onlangs heeft de grootste Franse tv-zender TF1 een journaalreportage uitgezonden over de stad Den Haag. Roger Strijland, PR Manager NBTC Frankrijk, vertelt in een vlog hoe deze samenwerking tot stand is gekomen.

Lees verder

Onlangs heeft de grootste Franse tv-zender TF1 een journaalreportage uitgezonden over de stad Den Haag. Roger Strijland, PR Manager NBTC Frankrijk, vertelt in een vlog hoe deze samenwerking tot stand is gekomen. “Al 1,5 jaar heb ik intensief contact met de verslaggever van TF1. Hij is enorm geïnteresseerd in Amsterdam, maar in het kader van HollandCity heb ik hem juist Den Haag aanbevolen. De Franse bezoekers zijn met name geïnteresseerd in musea. Zodoende waren er voldoende aanknopingspunten om de verslaggever van TF1 uit te nodigen voor een bezoek aan de Haagse binnenstad. Het is mooi om te zien dat zijn enthousiasme over de stad goed tot uiting is gekomen in de reportage”, aldus Roger Strijland.

Via de HollandCity-strategie zet NBTC samen met haar partners in op spreiding van toerisme in ruimte en tijd en het verhogen van de waarde van de bezoeker. Tentoonstellingen en evenementen vormen een mooie aanleiding voor mensen om ook minder bekende plekken en regio’s van Nederland te bezoeken.

Klik hier voor het Den Haag item in het journaal van TF1.

Vlog Roger Strijland, PR-manager NBTC Frankrijk